Kungliga kläder


Det är party i Gamla Stan. Vickan ska bli fru och hela världen är engagerad. Jag firade med en chokladcroissant från Munkbrohallen och en dosa General. Det kryllar av turister och jag sprider min svengelska likt en brunstig tjur sprider sin säd.

Jag festade till det med en kungakrona på vår modell Micke här ovan. Tycker ni som jag om hans kläder kan jag avslöja att det är Skor från Puma, Tröja från Hope, Väst från Compl8 och Brallor från Uniforms. Det är duktiga Line här på kontoret som stylar modellerna så bra.

/Julia


Realisation


Det är rea på Lilla Nygatan 19. Festliga priser på festliga plagg. Gram, Garde, Uniforms, Ijin, Farah, Items Only. Ja, i stort sett hela butiken reas ut.

Jag vet inte hur det är med er men jag älskar rea. Jag blir till mig av alla människor och knappa priser. Så kom hit och se hur jag är när jag blir till mig.

/Julia

Tempelriddare i Gamla Stan


Det traskar runt riddare i Gamla Stan. Lite medeltid sådär. En snubbe med rustning var in och kikade på kläder. "Jag säljer inte svärd", sa jag och tyckte att jag var lustig. "Jag har redan ett svärd", sa han.

/Julia

På tal om Emil-skjortor


Bara för att jag lovordat emilskjortor så mycket nu. Och för att det passar så bra till ett par rediga jeans bjussar jag på 20 procents rabatt på denna skjorta i butiken i helgen. Så kom bara kom. Erbjudandet gäller enbart i butiken.

/Julia

Denim, Jeans, Raw och sådant.


Denim är på tapeten denna helg. Alltså inte jeanstapeter. Äh, ni kopplar. Vi liksom fokuserar på jeans. Jag tycker att en emilskjorta är tjusigt till ett par råa jeans. Denna från Day är jag väldigt betuttad i. Sålde en sådan till en finsk snubbe förra helgen. "Det här är redan min favoritskjorta", sa han och gick nöjd härifrån. Jag blev också nöjd. För jag gillar emilskjortor.

Annars sitter jag här i butiken och snusar rapé och har det sådär fredagsgött. I natt har jag skedat Fanny i brist på manligt umgänge. Hon gillade läget.

/Julia

Veckans vara - Uniforms For The Dedicated


Veckans vara.

Det är soligt ute och era knäveck bildar små pölar av gammalt svett. Vad gör ni? Kavlar upp brallor som på studs glider ner igen? Nej, ni köper ett par shorts. "Korts", som jag och gamlingarna kallar det.

20 procent är det denna vecka på detta plagg. Nästa vecka. Nytt plagg. Ah, ni fattar dealen?

Så kom bara kom och vädra era knäveck.

/Julia

111vox, Dunderdon och lite Lars

Visst är han tjusig? Larsa liksom. När han inte videochattar med grabbarna från Army Of Me eller träffar kunder brukar han modella i nya fräsiga kläder. Här ovan står han i kavaj, skjorta, bälte och brallor från det svenska märket Dunderon. Bältet får man på köpet när man handlar ett Dunderdonplagg. Det kallar jag en skärp(t) affär.

/Julia


RSS 2.0