Kunde inte hejda mig.



Frukostdags nu va. Jag har haft en mindre sovmorgon. Jag åker nämligen back to tha woods idag. Sovmorgonen blev i och för sig bara ungefär fem minuter längre än min vanliga stiga-upp-tid (?). Det borras i min vägg förstår ni. Det hamras och sågas också tror jag, men det klart övervinnande ljudet är borren. Sen finns det även ett odefinerbart ljud. Det piper och river. Dunkar och tjuter. Det känns varje morgon som att de antingen håller på att ta sig in i mitt huvud. Med en slagborr. Eller att en liten klump bygg-gubbar snart kommer falla genom min vägg. NAJS! tänker jag varje gång. Sällskap i form av karliga karlar med verktyg tackar väl ingen ordentligt funtad tjej nej till. Även om de bråkar på finska. Klockan halv åtta varje morgon.

Återkommer snart igen.

Var sover Lejonkungen?
-I Simbassängen.


spåtifaja;
Yeasayer – O.N.E



/Fanny






Julia & Fanny en rätt vanlig dag.


hehe. vi har faktiskt en systemkamera här. även jag har en systemkamera. Men den befinner sig i för tillfället i solna. på rehab efter ett smärre missöde. men ibland vet ni, ibland är webbkameran mycket trevligare. Julia kom över en sväng. Som ni kan se. vi strikade några poser framför Shoe The Bear-himlen. Som också ni kan se.


Tiden går snabbt. Bilder har redigerats och väskor har placerats i lager. Den här är fin tycker jag. Har man en ganska liten dator får den plats däri. Förena nytta med nöje liksom.



/Fanny






Lägenheter och Boxer-Robert

Idag har jag sprungit runt Stockholm och sökt lägenhet. Jag har åkt hit och dit och hamnat bland de mest absurda människorna i skruttiga lägenheter med kolossala ockerhyror. Det är en pärs att få tak över huvudet i denna stad. Det ska ni veta.
-
På bilden ni skådar ovan hängde jag på Telefonplan i Boxer-Roberts lägenhet. Alltså den animerade snubben ni ser på teve. Eller ni fattar, han som är rösten till Boxer-Robert. Hade ju varit tokigt om det fanns animerade människor.
-
Det är faktiskt en true story. Lika sant som att jag har hundra nagellack i alla världens olika färger.

/Julia

När påsken är här dansar Vox-råttorna på bordet.

 

Hallo vänner, bekanta, snyggingar, fiender, lovers och alla andra sköningar som hittat hit. Påsken flåsar runt hörnet och detta är linnebär ägg, fjädrar, påskgummor och annat gött i stora mängder för många där ute. Men vi på 111Vox riktar in oss på lite andra saker som gynnar er, bara för att vi är snälla men mest för att vi gillar er så mycket. Håll lite koll på siten, det kommer att dyka upp lite trevliga saker inom en mycket snar framtid.

 

Idag ska jag mest redigera bilder. På Sandqvist-väskor. Gunnar och jag ska pyssla med lite image-bilder till en av butikerna som ligger i Åhléns på Drottninggatan också. Jag förstår om många kanske inte riktigt hajar vem Gunnar är när jag bara namedroppar utan att ge några vidare referenser, men se, det kommer att komma en liten presentation på diverse tomtar som rör sig här om dagarna. Det finns tillexempel en Snygg-Lars. En Peter som tycker att värmländska är världens finaste dialekt. En Line som är bäst på typ allt. Och så Finn såklart. The boss. Men han är i Beirut nu.

 

Förresten. Kolla in dessa underbara skapelser. Vid sådana här tillfällen önskar jag ibland att jag var en kille. Eller åtminstone hade väldigt manliga fötter och kanske 43 i skostorlek.

 

Men nu är det photoshop för hela slanten som gäller.

Ha en fin förmiddag.

 

/Fanny

 

 


 


Shoe The Bear och sömngångare



I helgen har jag semestrat hos Fanny. Jag snackade och traskade i sömnen och skrämde livet ur Fannys kompis. Sådant kan man syssla med nattetid när knoppen sover och kroppen är vaken.

I morgon köper jag ett par Shoe The Bear-skor åt min lillebror och flyger därefter hem till Umeyoh och chillar en vecka. Butiken är stängd i helgen. Ba så ni vet. Vi tar semester.

/Julia


The secret little affär.





Det är inte bara i bloggsammanhang det har skett förändringar mina vänner, utan även på Lilla Nygatan 19. Butiken har blivit dubbelt så stor och med det menar jag även dubbelt så bra.

I butiken kan man förutom vårkläder hitta en liten norrlänning med röda läppar och trevlig dialekt, som dessutom har en grej för att bjuda på kinderägg (kan det bli bättre liksom), nämligen Julia.


Kom förbi och säg hej till henne på fredagar mellan tolv och sex, eller lördagar mellan tolv och tre. Eller båda dagarna. Det gör ni som ni vill.


Nej, nu ska jag gå hem.
Ses imorgon, ha det gött sålänge.



/Fanny.








Julia, Fanny & 111Vox.



Hej och välkomna till den nya 111VOX-bloggen. Även om den förra fungerade alldeles utmärkt kände vi att det var dags att göra en liten förändring och detta i form av en ny design, en hjort och en Fanny.

Här kommer vi kasta upp allt från nyheter som rör 111VOX till personliga reflektioner, trevliga händelser inom voxer-familjen (The Voxers, Fort Vox, osv. kärt barn har ju ganska många namn såattsäga) och många snajsiga bilder såklart.

Förhoppningsvis stannar ni kvar med oss och vi vill självklart att ni förökar er (i kaninfart). Därför utlovar vi kvalitativ läsning/bilder, i en fin symbios med funderingar tagna direkt ur hjärn- och Voxkontor från oss på Lilla Nygatan.


Hoppas att ni har haft en fin dag och att ni känner vårkänslorna i magen. Det gör vi!
Och misströsta inte för guds skull, vi ses alldeles strax igen.



Glöm inte att kika in här. Där finns massa grymma grejer som ni bara inte får missa.





Hälsningar Fanny Schultz och Julia Wiberg.

 

 



RSS 2.0