111vox goes bananas!


Weee bananlördag! Då kör vi slutspurten idag! 13-16 och jag vill bli av med allt!...ALLT! I sann 111vox anda så är det mer mer mer varor denna helgen! Låten denna lördag:Tips: Time For Beer är den perfekta julklappen! Den perfekta presenten punkt! inte bara för att det är gott med öl och najs med bra sällskap till öl, på ett ställe som du antagligen inte visste fanns med öl som du antagligen inte visste fanns. Utan för att hela idén bidrar till en hållbar global utveckling och kanske nånstans på vägen till fred på jorden!...typ.


111vox Utförsäljning!!

Weee, nu öppnar vi upp dörrarna och vänder uppochner på hela butiken! Priserna är från en annan planet och det är proppat med varor!! Vi kör fram till kl. 17.00 idag!Dessutom va underbara Teresa och Fanny här från Redbull precis och lämnade lite shoppingbränsle för er som e bakis, eller bara allmänt slitna :)Hello Lördag!

Hej Dagboken!

Det märks att julhandeln är på gång. Tur att folk inte är som jag och handlar allt i sista sekund. Då hade det varit KAOS på julafton! Ja, jag menar verkligen sista sekund! Så är jag iof med allt. Jag tror ofta att jag är bra på planera, vilket jag är, men jag är ännu bättre på att skjuta upp allt. Eller det handlar nog mer om att jag har så lätt att bli distraherad och börjar göra massa annat onödigt.

Lördagslåten: D'angelo - Cruisin'

Ivanhoe, Glögg och sånt!

Julen närmar sig illa kvickt. Jag måste medge att jag inte är mycket för julen, förutom glöggen, lussebullarna, pepparkakor och Ivanhoe(!). Och julbelysningen är väl ganska najs, annars skulle väl depp vara ett faktum. Vi måste ju göra nått jätte-speciellt av denna mörka och kalla period. Då är väl ändå julen en bra idé, eller? Sommaren är ju enkel, så länge man existerar och solen ler mot en så är allt supernajs. Det är nog därför vi har julen skulle jag tro. Annars skulle vi ju antagligen göra som björnarna, sova tills solen kommit tillbaka från semestern.

PS. Kan nån häsla tomten att jag vill ha följande:
WE Fredag på 111vox!

Superlative conspiracy i butiken denna helg! Två grymt snygga hörlurar från Wesc till najs prajs! Oboe & Maraca.
Oboe: 300kr (ord. pris 500kr)
Maraca: 500 kr (ord. pris 900 kr)
Måste erkänna att jag är lite kär i superretro Maraca!

RSS 2.0