70 70 70 70 70 procent

Hörrni. He ä ju rea nanting här. 70 procent ju. Mycket tyskar in. Jag prövade just min tyska. He gick som he gick. Brudveckan är över. Finn är tillbaka. Han är inte så tjejig så han får inte vara med på att kasta tamponger med mig och Line. Nu saknas bara resten av grabbarn. Gunnar. Peter och Larsa. Festlig bild på Lars ovan va? Jag tror det är Line som varit i farten och skojat lite. Hehe, säger jag.

Any whooo. Ni är mucho välkomna hit även om ni inte är tysk. Danke schön.

/Julia

Nu sänker jag priserna

Tillbaka i storstan nu. Har blivit gödd av mor och far. Tryckt döda älgar och stekta abborrar. Nu sitter jag på jobbet med Line. Vi har en tjejdag här på kontoret. Alla gossar är nämligen på semester. För att förtydliga detta får vi väl vifta med brösten eller slänga tamponger runt oss.

Hoppas ni var snälla med Fanny förra veckan. Hon har vikt alla kläder i fina högar. Sådant kan Fanny. Inte jag. Men jag ska försöka lära mig av mästaren.

Pallra er hit nu. Det finns banne mig urtjusiga kläder här. Just ja. Allt är sänkt till 50-70 procent också. Sedär liksom!

/Julia


påhälsning.




hallå. nu var det fan längesen ni såg min rödmosiga (hatord) nuna här på bloggen eller över huvud taget i 111vox-sammanhang. vad har hänt då. hemsidan har blivit görfräsch och inte lika epelepsiframkallande som innan. det vill säga att man, jag i allafall, blir harmonisk och lugn i själen bara av att klicka in de sex bokstäverna (i firefox behöver man inte skriva .se) som krävs för att jag ska slussas in i en värld av Shoe The Bear-skor och Uniforms-chinos.

just nu äter jag Peters överblivna bröd som han lämnat (!) efter sin salladslunch. "jag visste väl att du var en liten slasktratt" sa han. heh.

förutom det lyssnar jag på Dylan och Lasse Dahlquist och Wolf Gang och försöker med hjälp av dessa underbara karlar locka in lite sällskap i butiken. Julia är av outgrundliga anledningar på väg till Kranfors av alla ställen man kan bila fyra timmar från Gävle till. Närå. anledningarna är inte outgrundliga utan hon ska faktiskt på en kristen festival och skriva reportage. i kranfors. om det nu bringar någon klarhet vet jag inte. så jag är alltså ett Julia-substitut för tillfället. det funkar bra. jag har också små ögon och ursprung från norrland nämligen.


här på lillanyagatan sitter jag till klockan sex och vad kvällen har att erbjuda det vet jag faktiskt inte. någon sa grill. någon ska käk. grill brukar i vanliga fall vara lika med käk men vad vet jag egentligen.

ha det fint.



/fanny







Fingerstump

Lite dramatik här på Lilla Nygatan. Jag Julia skar av mig fingertoppen. Det satte igång Gunnar Finn och Lars. Grabbarna. Lars sprang och köpte plåster. Finn muttrade om varför vi inte hade plåster på jobbet och Gunnar sa "aj" och "oj" och "du skar djupt". Sådant kan hända när man försöker göra Rea-lapparna raka och snygga.

/Julia


Nakenchock


Jag är betuttad i de där dojjorna från Tretorn. Sa det till alla kunder igår. Och de flesta köpte dem. De kostar bara 400 kronor nu eftersom det är 50 procent på dem. Bara en sådan sak. Ypperliga sommarskor att traska runt med på bryggor och gräs.

I kväll ska jag lapa vin. Och öl. Det är ju finvädre ute. Jag har alltid varit en höstmännska men börjar digga sommaren mer och mer. Man kan ju banne mig gå naken ute. Men det kan ju bli lite tokigt. Blir säkert portad från Stockholm då och sänd tillbaka till Ume. Hemska tanke.

Rean fortsätter i rask takt och om ni vill undvika att leka nakenjanne kan ni ju shoppa lite chusiga sommarplagg här.

Jag hänger här till 15. Basånivet

/Julia

Sommar och sol och rea




Govädre vi har idag då. Alla kunder skryter över hur skönt det är ute och garvar rått åt att jag står här inne. Men HA! rakt tillbaka i ansiktet på er. För jag har en chokladcroissant och snus. Mer behöver jag inte.

Jag tycker i alla fall att ni ska traska förbi här. Rea i massor. Mellan 30 och 50 procent i stort sett hela affärn. Och jag står här och vickar på stjärten till Jackie Wilsons festliga stämma.

Tycker ni om kläderna på modellmicke ovan? Gör ni det? Undrar ni vad det är för plagg? Ni gör det va? Fråga så svarar jag.

/Julia

Sov dårå


Jag är trött. Har liksom råkat vända på dygnet. Vid 19 igår hälsade John Blund på och jag vaknade vid midnatt av att Jack och Sawyer levde rövare på Lost. Ön skulle räddas och jag stängde av teven. Sedan kunde inte jag sova mer. Var liksom utsövd. Tog en promenad längs vattnet och traskade sedan till jobbe när alla låg hemma och sussade. Nu är jag trött. Och känslig. Men jag fixar rea inför imöra. Slet en pirra med fem kartonger på genom Gamla Stan. Allt för er. Nu finns det kläder och ser någorlunda ut här. Lite finjustering bara sen traskar jag hem och sover.

Vi ses i morgon.

/Julia

RSS 2.0