Johnny Kärlek


Tidningen King uppmärksammade nyligen det norska märket Johhny Love som började säljas på 111vox tidigare i vår. Det är ett tjusigt märke som gör fräsiga, skjortor, rockar och jackor till coola snubbar. De jackor jag haft i butiken har varit väldigt populära bland kunderna. Min personliga favorit är den marinblå jackan med guldknappar och rött innerfoder.

Gör som King och checka in Johnny Love.

/Julia

Peace Love och sådant


Modellen Caroline Winberg poserar här i tidningen Elle i armband från Humanity For All. Vi har dessa i flera festliga färger såsom blå, grön, röd, brun och svart. Det står fina små ord på varje armband som Peace, Love, Forgive och Freedom. Lite hippie sådär. Jag tycker de är tjusiga och de passar alla vare sig man fötts med en penis eller snippa. Unisex kallas det.

/Julia

Galaxer i mina braxer


Coola hörlurar till coola snubbar. Dessa finns självklart i butiken om någon vill digga lite musik för sig själv i helgen men ändå se ball ut.

Det är 30 procents rabatt på en massa brallor i helgen. Jeans, chinos och hejduderuttan. Se själv.

Nu ska jag skura golvet och fylla butiken men en doft av fejkcitron.

Vi ses

/Julia

Skjortor gjorda av ren


Vår krullhåriga modell står här i skjortor från Denim Demon.

Denim Demon är ett samiskt märke grundat av bröderna Oskar och Anton Olsson. De fokuserar mest på jeans som är döpta efter deras samiska släktingar med namn som Gujne, Bengt-Erik och Ann-Britt.

I dagarna kommer vi på 111vox släppa sommarens skjortor från Denim Demon. Det festliga med dessa skjortor är att man får med en bit av en ren med på varje skjorta. En av knapparna är nämligen gjord av renhorn. En bit av Norrland liksom.

Så håll utkik på sajten 111vox.com och nästa vecka då de kommer till butiken.

/Julia

Turister och glajjor

Man kan ju knappt glugga ute nu för det är så soligt. Men inte klagar vi på det. Nej. Istället får man en festlig strandradio på köpet när man köper ett par glajjor från Le Specs i helgen. Annars har jag öst över tishor och shorts till butiken sommaren i ära.

Dörren står öppen, musiken dånar, turisterna springer in och ut och jag får öva min svengelska.

Så kom bara kom.

/Julia



Bula och Berns



Fanny och jag har partat hela helgen. Lite maskerad, lite Berns, lite parkhäng och lite hemmafest har vi hunnit med. Jag fick en stor bula i pannan också. Det gjorde ont. Förfärligt ont. Fast lite coolt ändå att spexa med och fånga sympatiblickar.

Nu ska jag traska ut i de fina vädret och bege mig in i en biograf.

/Julia

Farahprover och röda godisar


Butiken är fylld av kläder och röda godisar. Jag diggar röda godisar bäst. Gula och orangea och gröna smakar oftast tvål. Blåa är lite festliga i och för sig men de är lite svåra att få tag i. Så röda godisar fick det bli denna röda helg.

I fyndhörnan kan ni denna helg köpa prover från Farah. Jag har hängt upp två somriga kavajer, en pikétisha, några tröjor och chinos. De är festligt chusiga. Storlekarna är Medium på överdelar och 32 på brallor. Farah är ett märke från Englandet. Det är lite 60'tal. Lite Mad Men sådär. Och eftersom det är prover för hösten 2010 och våren 2011 är ni väldigt före.

Priserna kommer ligga mellan 300 och 500 kronor. Ba ett tips.

Nu ska jag hänga upp högtalare och öppenskylt.

/Julia




en dag på gullmarsplan.

 

tja. som ni kanske såg i inlägget under så spelade jag och julia sällskapsspel igår. hah! shit vad jag knäckte henne. hon blev paff kan jag tala om. hon sa "jaha, okej, grattis och tack för en god match". låtsades vara en god förlorare liksom. jag genomskådade henne.  å andra sidan godkände hon mina "ord" som solön, åh, eh, Qp och tat. såatte. jag ska väl inte suga åt mig hela äran.

det var en fin dag igår. jag och julia lagade mat. käkade lax på ballen och glassade i solen.

sen sov jag över. och julia är inte den säkraste sova-över-vännen jag har vill jag tala om. hon gör mycket konstiga saker i sömnen. typ går. typ river upp sängkläder. typ skriver till diverse människor på facebook. såna saker. pratar också, otrevlig som fan är hon då. ber mig att "he bort den lilla stolen bara!" till exempel.

men jag klarade mig oskadd.

ha det fint!

/Fanny





Fanny vann


Fanny vann. Det var det värsta. Vi var kreativa och kom på egna ord. Så festliga är vi.

/Julia

Alfapet och fiskpinnar



Sitter med Fanny i min lägenhet. Vi har tryckt i oss fiskpinnar, potäter och en currysås. Annars har vi suttit på balkongen och gluffsat i oss d-vitamin. En ledig dag för oss båda. Fanny ska skeda med mig i kväll. Så tur kan man ha det ibland.

Jag hör rykten om långhelg för samtliga denna vecka. Men butiken är öppet som vanligt. Ni kan andas ut. Jag ska röra ihop några erbjudanden innan helgen så håll koll.

Ha de så länge, nu ska vi spela Alfapet.

/Julia

Prata

Jag tycker att det är lite tyst här. Tyst som möss. Är ni möss? Skriv en kommentar eller två vettja så känns det inte som vi skriver åt blinda ögon. Ni kan väl berätta om ni kommit förbi butiken. Om ni kanske blivit rädda för mig och vänt i dörren eller om ni tyckte att det var ett trevligt besök. Kanske tog ni en näve godis. Kanske tyckte ni att godiset var äckligt. Tyckte ni om musiken? var den dålig? Vad tyckte ni om utbudet? Vad tycker ni om bloggen? Är den tråkig, rolig, tokig eller awesome? Vill ni veta mer om oss? Vad funderar ni över?

Shoot. Feedbacka. Prata. Öppna käftarna. Vi vet ju att ni är en del som läser.

/Julia

Snor, slem och kärlek


Jag har varit sjuk hela veckan. Har rosslat som en kedjerökande tant och sovit sittandes för att inte drunkna i mitt eget slem. Den här veckan var det tänkt att jag och Fanny skulle börja träna. Bli lite tjusiga sådär. Men Fanny hade inga träningsskor och jag snorade som en ledsen tjur. Så de bidde inge.

Annars har jag hängt på Skansen och gluggat på djur. Djuren var slöa och alla sov. Inte så party. Hönorna var aktiva i alla fall. Lite för aktiva.

Nu har jag hämtat över tishor från Unwind. De är fulla av kärlek, käftar och hjärtan. Lite love sådär på fredagen.

/Julia

RSS 2.0